Att föreläsa

Igår tog jag tåget från Stockholm till Malmö för att föreläsa. Lite nervös att tågtider skulle strula, men bestämde mig för att universum skulle vara på min sida och se till att jag kom fram i tid.

Lite försening men jag landade i lokalen Tuppen med 20 minuter till godo, och tekniken gav mig inga hinder att få igång.

Jag har lärt mig att vi påverkar "universum" med hur vi tänker. Om vi oroar oss för något kan det lätt slå in, så det gäller att tänka "rätt"

Sedan sa jag att jag var glad att jag kom i tid, och att hemresan kan bli försenad utan att det drabbar föreläsningen. Och givetvis blev tåget försenat med en timme för min hemresa 😆
Skrattade lite gott åt mig själv.

Alla kanske inte "tror" på det här med att vi påverkar mycket omkring oss med våra tankar, men jag har fått erfara så många olika saker att jag idag förstår att det på riktigt är så. Mest förvånad blev jag den gången då jag var så arg när min kropp var influensasjuk med hög feber några dagar innan jag skulle iväg på en drömresa. Jag hade liksom inte tid att vara sjuk, så jag sa högt till min kropp "Kom igen nu, kroppen. Rensa ut den här skiten, så jag kan få åka"
Den natten svettades jag som jag aldrig någonsin gjort, men jag vaknade feberfri och frisk!! Snacka om att jag var paff. Från sjuk i 40 graders feber under två dagar till helt frisk....

Hur som helst är tåg fantastiskt när det funkar, men det blev 12 timmar med resande för att spendera 2,5 timme med att föreläsa. Men jag är så glad att jag kan och får göra detta. Det är så viktigt med kunskap om sköldkörtelhälsa. Vi alla som drabbats behöver få verktyg att kunna få må riktigt bra igen.

Tack alla som lyssnat på mig på alla de föreläsningar jag haft. ❤


Jag delar även med mig mycket på min Instagram (Hypotyreosliv) och facebooksida (Hypotyreosliv)

Allt gott!
- Nadja Öström