Föreläsning I Karlstad 10 april

Varmt välkommen att lyssna på föreläsning! 

I föreläsningen "Sköldkörtelsjuk och frisk – hur gör man?" berättar Nadja Öström om sin mångåriga kamp som sköldkörtelsjuk och lär dig om vad som påverkar hälsan vid autoimmun sjukdom. Efter tre framgångsrika år som ordförande i Sköldkörtelförbundet är hon idag rådgivare inom kost, näring och sköldkörtelhälsa och som föreläsare inspirerar hon dig till att själv söka efter grundorsaken till dina besvär och därmed återerövra en god livskvalitet. År 2018 släppte hon sin bok "Sköldkörtelsjuk och frisk - Ett inre kaos" och 2020 boken "HELA ALLT - Fri från kronisk sjukdom, går det?"

För Nadja själv tog det 10 år att få diagnoserna Hashimotos sjukdom och Hypotyreos och efter ytterligare flera år fick hon till slut rätt medicinering. Det är för att kunna hjälpa andra drabbade att undvika en lika lång resa som hon nu tar steget fullt ut som föreläsare för att sprida sina kunskaper och erfarenheter. Bland annat genom sin erfarenhet som ordförande i Sköldkörtelförbundet har hon också god erfarenhet av att leda större arrangemang inom kost och hälsa som konferencier och/eller moderator.

Under hela sin resa som sköldkörtelsjuk har Nadja varit sin egen "försökskanin". Detta för att hon ville förstå sin sjukdom och varför den uppstått. Som så många andra upplevde Nadja att hon inte fick hjälp hos vården och utbildade sig under sin resa till kost- och näringsrådgivare med fördjupningar inom bland annat basmedicin och immunförsvar/inflammation.

För mer info och biljett klicka här

Välkommen 
- Nadja Öström 
Visa fler inlägg