NY BOK!

Min vän Azid Farid Sandberg, specialist allmänläkare har äntligen fått sin bok i tryck!! 

Jag som före detta  ordförande för Sköldkörtelförbundet samt som hälsocoach, har träffat väldigt många patienter som har stora svårigheter att få individanpassad vård.
Dr. Azin har lagt sin själ i arbetet för att förstå hur vi kan läka vår kropp som en helhet.
Denna bok är viktig för alla med sköldkörtelobalanser men även de läkare som önskar bredare kunskaper för att ta denna komplexa sjukdom på allvar.

- Nadja Öström

"Denna bok riktar sig både till intresserade läkare så väl som patienter som vill lära sig mer om sköldkörteln och orsakerna bakom sköldkörteldysfunktion. Den tar oss igenom en resa i kroppen och förklarar hur sköldkörteln fungerar och samverkar med olika organ. Den ger också patienten en förståelse för sin sjukdom samt kunskap och viktiga verktyg för att motivera sin läkare.

Boken tar dessutom upp hur nutrition, miljö och livsstilsfaktorer påverkar sköldkörteln och binjurarnas funktion.

Dr. Azin Sandbergs långa erfarenhet av behandling av sköldkörtelsjukdomar presenteras på ett lätt sätt tillsammans med lärorika patientfall. Här presenteras även de senaste behandlingsmetoderna och publicerade studier inom området.

I boken berättar även författaren om hennes egen sköldkörtelsjukdom och resa genom det svenska vårdsystemet. Hur hon genom att kombinera klassisk skolmedicin med kunskapen om kroppens behov av att stabilisera mineraler, vitaminer och hormoner lyckades bota sig själv.

Detta är en bok som författaren själv önskade att hon hade fått i sin hand när hon var sjuk."

https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?authors=Azin%20Farid%20Sandberg
Visa fler inlägg