Vad tycker man om boken?!

Nu har det gått en månad sedan jag släppt min bok "Sköldkörtelsjuk och frisk- Ett Inre Kaos" och över 600 böcker är sålda.

Men vad tycker läsarna? 
Jag är enormt glad och tacksam, då det hitills verkar som min önskan med boken uppnåtts.
Igenkänning, glädje, känslor, hopp, inspiration ville jag få med i boken. Jag ville inte skriva en faktabok, även om det finns en del av den varan i boken, men först och främst ville jag berätta hur det är att drabbas av denna sjukdom och inte bli trodd när standardbehandlingen inte fungerar.

När ingen förstod det inre kaos jag upplevde. Jag vet att det är många som genomgår det jag gjort.

Tack alla ni som berättar hur ni upplever boken. Ibland tåras mina ögon av era varma ord 💗

● Som att läsa historien om sitt eget liv. En lång kamp där jag tillslut insett att jag måste ta tag i min egen hälsa när sjukvården brister gravt. En bok som många andra behövt läsa. De sjuka, för att bli stärkta i sin uppgivenhet. De friska, för att förstå. De som borde läka oss, för att bredda sin kunskap och släppa sina rädslor.

● En stark och känslosam självbiografi av Nadja om sjukdomen som raserar människornas liv utan läkarens kunskap.
En mycket välskriven händelserik bok som bjuder läsaren på insikt och styrka att aldrig ge upp hoppet. Nadja river med oss i hennes otroliga kraft att berätta om sitt liv som sköldkörtelsjuk patient ett offer i sjukvårdens och maktens näste.

● Informativ och lättläst. Första bok jag sträckläst. Stor igenkänningsfaktor. 👍

● Helt fantastisk bok, tack för att du delar med dig! 
Vi är säkert många som känner igen sig i boken! 
❤️🦋💐

● Tack för att du skrev om dina erfarenheter. Såg nya händelser i mitt eget liv i nytt ljus och ser tydligare mina tidiga tecken på hypotyreos. 💝

● Jag har läst drygt halva boken nu, och gått igenom hela känsloregistret. På något konstigt vis känner jag mig även tröstad mitt i all förtvivlan och bedrövelse, och lite hoppfull 💟 Du har verkligen lyckats bra med boken, den är lättläst även för en "trög" hjärna. Tack Nadja Öström för att du delat med dig av din historia! 💖🤗

● Nu har jag äntligen börjat läsa Nadjas berättelse, i den bok som hon nyligen givit ut. Jag trodde att jag skulle skriva om den när jag läst färdigt och sammanfatta vad jag tyckte men jag slungades in i massor av känslor. Redan efter två kapitel känner jag medlidande, drivkraft, frustration, gemenskap och mycket mer. 


Är du oxå nyfiken på boken? 

Kram Nadja Öström 
Visa fler inlägg