Kostrådgivarens experiment 😱

Otroligt spännande att lära sig så mycket hur kosten påverkar oss. Det är spännande att förstå sammanhang, försöka lösa problem och se när det faktiskt funkar!
Och jag är inte diplomerad ännu 😃
 
Nu på lördag ska jag skriva min tenta. Med skräckblandad förtjusning längtar jag dit.... Jag vet att jag fixar tentan, men är ändå lite nervös. Eftersom jag är så där onödigt högpresterande, och vill alltid vara typ bäst (fattar inte varför just nu.... Nåt jag behöver jobba på 😜) så har jag några nerver spända. Jag vill ju verkligen fixa denna tenta, och fredagen är vikt åt sista pluggandet!
 
Jag har redan klienter bokade, vilket är otroligt härligt och nåt jag längtar att få dra igång med! Under tiden är det mina närmsta som blir mina försökskaniner ☺️.
Min son,som är så där underbart aktiv har jag skurit ner gluten och mejeri på, samt godis och läsk. Till det har vi lagt till kosttillskott som omega 3, nattljusolja, magnesium, zink och c vitamin. Måste säga att han är otroligt medgörlig för att vara 9 år.
Det bästa av allt, är att vi alla märker skillnad!
Han mår bättre 👍💋
 
Min man är opererad i tarmen och led många år av tarmfickor i tjocktarmen, som sedan några år är avkapad 50 cm.
Där är upptaget av våra salter, så extra salt av Himalaya salt har jag beordrat.
Eftersom magen är lite bråkig när kosten är omlagd till lågkolhydratkost, så misstänker jag att han behöver lite mer fibrer. Vi har lagt till lite råggröt. Vi blötlägger rågen kvällen innan, för att sedan kokas till gröt på morgonen. Det såg rätt äckligt ut tycker jag, men kära Fredrik tyckte det va jättegott tillsammans med lite lingon.
Tom min dotter Rebecca ville ha en portion när hon smakat.... ☺️
 
Även köpt hem Markattas surdegsbröd gjort på råg. Nu ser vi hur makens mage reagerar!
 
Själv sänker jag min medicinering av sköldkörtelmedicin. Det är läskigt, och vid varje sänkning får jag symtom av hypotyreos de första dagarna. Sen liksom stabiliserar det sig.
Det mest tydliga är värk i handlederna, och fingerlederna. Men jag står ut, och har koll på morgontemp (som ligger mellan 36,8-37,3)
Jag kan ibland vara lite svullen om ögonen när jag vaknar, men ibland vet jag inte om det är åldern 😁 eller symtom....
 
Vi har påbörjat utredning av vår son på BUP. Vi har träffat så underbara människor där, och snart börjar alla tester för koncetrationtester. Både spännande och nyfiket.
 
Ha en fin dag!
Kostrådgivaren 😍
 
Visa fler inlägg