Jag vägras vård som håller mig frisk och inkomstbringande invånare!

Nu vill det bara erbjuda medicinen som jag så många gånger förklarat gör mig så sjuk att jag hellre tar mitt liv!
 
 

Jag gav vården en chans..... Och jag blir tyvärr inte förvånad 😔

Detta är dagens tragiska sanning för någon som fått diagnosen hypotyreos och inte fungerar på standardbehandlingen.

Jag fick slåss för min hälsa och när jag var som sämst på medicinen som bara gjorde mig sjukare, så kändes enda lösningen att ta sitt liv.

Desperat efter hjälp fick jag göra så många förändringar och träffa otaliga läkare till jag till sist träffade en privat som lyssnade och såg till att jag fick den medicin som gjorde mig välmående igen och idag arbetar jag mer än 100%

Nu efter 2 år på en medicin som kräver licensansökan hos Läkemedelsverket, tänkte jag att jag ger vårdcentralen en chans som slutade med att remiss skickades till specialist, och jag tänkte att det är väl rätt å riktigt att en specialist på min sjukdom ska ha koll på mig när standardbehandlingen inte fungerar.

Jag är välinställd på den dosen jag har. Jag är symtomfri och inga tecken på felmedicinering.

Men jag nekas den vården som gör mig frisk och erbjuds vård som gör mig sjuk och beroende av ytterligare läkemedel för att ens kunna sova, inte ha ett hjärta som rusar mm

Mina skattepengar täcker inte ens en specialist. Bristande studier som argument börjar jag tröttna på... Detta preparat är ändå väl beprövat, så att tom Hillary Clinton har liknande preparat.

Nä, jag hänvisas till privat vård och det gör mig genuint ledsen att så många av oss kvinnor har det så här.

Jag har ändå "tur" som är en av dem som tas emot privat, eftersom dessa platser även är strängt begränsade pga av att så otroligt många inte får rätt hjälp. Jag har "tur" som har en man som säger att det spelar ingen roll vad det kostar.... Du måste ju få må bra.

Men det jag riktigt avskyr, det är oviljan att ge oss individuell vård. Man stoppar huvudet i sanden och menar att ENDAST EN MEDICIN ska hjälpa en halv miljon människor i Sverige.

Hur vore det med lite fler studier (finns iofs) och lite tryck från politiker. Sjukantalen ökar fort, och med Levaxin blir även jag en av de sjukskrivna 😔 Är det så det ska va?? Hur många alternativ har inte en diabetiker.... Och där plöjs det ner pengar i forskning

Ledsen, arg, besviken och irriterad. Kan man göra skatteavdrag för att man inte vill anlita vården i detta ärende längre?

Hur kan denna misshandel av sköldkörtelsjuka få fortsätta?
Mitt tålamod börjar ta slut!! Jag söker dialoger för att underlätta för vården och förbättra ekonomin för samhället i mitt arbete som ordförande i Sköldkörtelföreningen
Men jag upplever mest att alla stoppar huvudet i sanden och hoppas på att det besvärliga ska försvinna.
Kom igen nu, bli medlem i föreningen så att vi kan visa att vi är så många som är besvikna och vill ha förändring nu!!!!

BLI MEDLEM HÄR FÖR 200 KR/ÅR (nu tom dec 2017)

Kram på er!

 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg