Nu kan du köpa boken!

Sköldkörtelsjuk & Frisk - Ett Inre Kaos
 
Nadja Öström var själva sinnebilden av den käcka, driftiga frisörskan med egen salong. Med en kaffekopp i den ena handen och en cigarett i den andra kändes ingenting omöjligt och de långa arbetsdagarna på salongen hindrade henne aldrig från en natt på dansgolvet när tillfälle gavs.
 
Nadjas energi och livsglädje tycktes outtömlig när hon plötsligt, från ingenstans, drabbades av en panikångestattack i bilen på väg hem från salongen en sen decemberkväll 2001. Ingenting skulle bli sig likt efter detta och det skulle ta många år av kamp, symtom och frustration innan hon till slut fick sina sköldkörteldiagnoser Hashimotos sjukdom och Hypotyreos. Men resan var inte slut här, nu började kampen mot den många gånger ovilliga vården.
 
En kamp som pågår än idag men där Nadja själv till slut lyckats få rätt medicinering och idag lever som sköldkörtelsjuk och frisk. I Sköldkörtelsjuk & Frisk Ett inre kaos får man som läsare följa med på Nadjas resa från den ödesdigra bilresan och framåt. Man får även tillbakablickar och inte minst fakta och tips om den viktiga sköldkörtelhälsan, om kosten men även om livet. Nadja Öström har under resans gång hunnit vara ordförande i Sköldkörtelföreningen, utbilda sig till kostrådgivare och etablera sig som flitigt anlitad föreläsare och debattör inom sköldkörtelhälsa. Den här boken är hennes debut som författare.
 
 
 
 
 
 
 
#1 - - Tina”Din trogna kund”:

Hej Nadja!

Vilken otroligt fin blogg du har! Jag är så imponerad av dig och allt du tar dig för. Din bok kommer bli perfekt att läsa på semestern som snart är i antåg. Stort Grattis till boken. Kram

Svar: Tack härliga Tina!!
Hoppas verkligen du kommer att gilla boken. Ha en underbar semester 🌞

Vi ses ❤
Kram Nadja
Nadja Öström