Allergi?

Då fortsätter min allergi-utredning som är så otroligt grundligt, och tänk om sköldkörtelsjukdom kunde göras lika grundlig..... Som jag önskar att det skulle vara så.
Jag har blivit mycket väl omhändertagen och många timmar har lagts ner på att undersöka om jag har allergi, och då troligen något ämne i min närhet. Frisöryrket är ju tyvärr fullt av kemikalier. Jag har träffat 4 olika läkare som är specialister på yrkesallergi,som alla varit mycket lyhörda och tillmötesgående, flera sköterskor och tom en kurator.
 
Alla de bekymmer jag haft med medicinering för sköldkörteln skulle ha sköts av en läkare på vårdcentralen som inte hade fullständiga kunskaper om sjukdomen, och var både oförskämd och talade osanning. Remissen till specialist blev nekad och SSRI den enda lösningen. Helt galet att det är så!
Men jag känner min kropp bättre än så, och har avverkat 6-7 läkare innan jag hittat någon som hjälpte mig. Plånboken är tom men jag mår bra!!
 
För någon dag sedan blev jag alltså tejpad med säkert 100 ämnen på ryggen. Såg ju inte riktigt klokt ut, men dagen flöt på och jag kände inget mer än att tejpen stramade ibland. Men när det var dags att sova var det oerhört obekvämt och jag vaknade hela tiden av en oro i kroppen. Tejpen skulle sitta i 48 timmar så natt två var ju lika spännande och jag vaknade med jorden huvudvärk som vägrade släppa under hela dagen. Jag kände mig nästan sjuk, och fick lägga mig på eftermiddagen för att sova en timme.
 
Kroppen reagerar nog på allt som huden nu fått absorbera, och jag tycker lite synd om kroppen. Tejpen är borta och huvudvärken försvann efter vilan. Idag ska en läkare tolka resultatet på ryggen, och jag har uppmärksammat en prick som kliar och är röd och skrovlig...... Undrar just vad det är för ämne... Annars känns det som det ändå gick bra och inga stora reaktioner!
Ha en fin dag!